Kwaliteits schilderwerk voor iedereen

Nieuwveld Schilders werkt voor veel verschillende opdrachtgevers. We kunnen vrijwel elk project aan en we denken graag mee voor het planmatig onderhouden van gebouwen en objecten. Aan de basis van elke relatie staat goede communicatie, een strakke organisatie en het nakomen van afspraken. Met onze jarenlange ervaring in verschillende branches kunnen wij inspelen op de specifieke behoeften bij de meest uiteenlopende projecten. In overleg met onze opdrachtgevers bepalen we het beste plan van aanpak voor het werk.

Nieuwveld-Schilders

Particulieren

Goed binnen- en buitenschilderwerk zorgt voor waardebehoud van uw woning of appartement. Daarom is het zinvol om een betrouwbare en betaalbare schilder in te schakelen. Met een onderhoudsplan blijft het schilderwerk in topconditie en heeft u er geen omkijken meer naar. Onze ervaren vakmensen zorgen er altijd voor dat overlast tot een minimum wordt beperkt. Nieuwveld Schilders ontzorgt u graag en neemt u stap voor stap mee in het schilderproces. We staan voor eerlijk advies, een gedegen plan van aanpak en een duidelijke offerte vooraf.

   Particulier schilderwerk nodig? Maak een afspraak

Nieuwveld-Schilders

Zakelijk / bedrijven

Voor bedrijven en aannemers is het belangrijk dat een schilder het werkproces niet in de weg staat Toch is het belangrijk om de uitstraling van uw bedrijfspand netjes te houden. Nieuwveld Schilders zorgt samen met u voor de meest strategische aanpak. Bij een verbouwing stemmen we het werk graag af met andere aannemers. Bij eenmalige schilderbeurten of planmatig onderhoud stemmen we ons werk nauwkeurig af op uw wensen en de mogelijkheden. We verzekeren u in elk geval van een optimale uitvoering en minimale hinder. Schilderwerk op maat dus, afgestemd op uw budget.

  Zakelijk schilderwerk? Neem contact op

Nieuwveld-Schilders

VvE's

In het onderhoudsplan van een VvE is schilderwerk één van de belangrijkste zaken.Nieuwveld Schilders heeft ruime ervaring in het planmatig onderhouden van vastgoed voor VvE's. Onze vakkundige schilders houden de kwaliteit van het schilderwerk in topconditie en de kosten worden gespreid. Dat is goed voor de uitstraling en het behoud van de waarde van het vastgoed. En voor het leefcomfort van de bewoners, waarmee wij ook in de uitvoering rekening houden. We stellen één contactpersoon voor u aan, die van offerte tot oplevering betrokken is bij het object.

   Vraag een maatwerk offerte aan

Nieuwveld-Schilders

Woningcorporaties

U zoekt een goed georganiseerd bedrijf dat het schilderwerk van uw woningbestand effectief kan onderhouden. Nieuwveld Schilders brengt de staat waarin het schilderwerk zich verkeert in kaart, samen met uw wensen en eisen voor de komende jaren. Op basis daarvan kunnen we nauwkeurig bepalen welke herstel- en onderhoudswerkzaamheden nodig zijn. Schilderwerk is een belangrijke post in uw totale onderhoudsbudget, daarom maken we ook reële afspraken over prestaties en vergoeding. Bij de nieuwbouw van huurwoningen hanteren wij dezelfde voorbereiding en werkwijze.

   Meer informatie? Neem contact met ons op

Nieuwveld-Schilders

Gemeenten en overheden

Toonaangevende gebouwen moeten er natuurlijk piekfijn uitzien. Goed onderhoud is van het schilderwerk is daarbij essentieel. Nieuwveld Schilders heeft jarenlange ervaring en weet precies waarop gelet moet worden tijdens inspectie. We zorgen altijd voor een gedegen plan van aanpak zodat iedereen weet wat er te doen staat. We werken altijd met oog voor mens en milieu. We maken gebruik van duurzame materialen en gaan zeer verantwoord om met afval. Nieuwveld Schilders zit graag als gesprekspartner aan tafel voor het planmatig schildersonderhoud aan de meest bijzondere objecten.

   Piekfijn schilderwerk? Maak een afspraak

Nieuwveld-Schilders

Zorginstellingen

Schilderprojecten binnen zorginstellingen vragen om een maatwerk aanpak. Nieuwveld Schilders gaat dit soort organisatorische uitdagingen graag aan. Communicatie en planning zijn uiterst belangrijk, maar ook voldoende capaciteit en flexibiliteit. Het buiten- en binnenschilderwerk wordt met zo min mogelijk overlast uitgevoerd, in het kader van planmatig onderhoud of een renovatie. We zorgen ook voor houtrotreparatie en behangwerk. We doen alles voor een frisse, verzorgde uitstraling van het zorggebouw waarin mensen zich prettig kunnen voelen. Nieuwveld Schilders besteedt veel zorg aan de veiligheid, de privacy en het comfort van patiënten, bewoners en bezoekers.

   Piekfijn schilderwerk? Maak een afspraak

Nieuwveld-Schilders

Scholen

Omdat scholen een beperkte tijd van het jaar leeg zijn is het belangrijk om voor het planmatig onderhoudswerk een strakke planning te hanteren. Nieuwveld Schilders denkt graag mee om de hinder van het schilderwerk zo laag mogelijk te houden. Tussen de lesdagen door kunnen onze vakschilders ook aan het werk, onder andere met kwaliteitsverf die snel droogt en vrijwel geurloos is. Een goed onderhouden schoolgebouw is een fijne ruimte voor leerlingen en leraren. We zetten daarom in op langdurige relaties zodat scholen één aanspreekpunt hebben voor al het binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en (veiligheids)glaswerk.

   Meer weten over onze werkwijze? Maak een afspraak

Nieuwveld Schilders B.V.

Tussenlanen 44a

2861 CE Bergambacht

Info

KvK-nr. 24380145

BTW-nr. 814723329B01

OnderhoudNL Garantie logo