Uw erkende glaszetter

Bij glasschade of voor beglazing van nieuwbouw is Nieuwveld Schilders het juiste adres. Naast het vervangen van kapotte en lekke dubbelglas ruiten zijn wij ook gespecialiseerd in het toepassen van isolatieglas. Door het toepassen van isolatieglas wordt uw woning energiezuiniger en dat verlaagt het energielabel en de stookkosten. Als erkend glaszetter leveren en plaatsen wij verder speciale glassoorten zoals draadglas, gekleurd glas, glas in lood, spiegels en glazen deuren. Nieuwveld Schilders is één aanspreekpunt voor complete ramen, dus kozijnen met het glas: alles wordt piekfijn afgewerkt en afgelakt. Bij glasbreuk kan eventuele schade aan houtwerk gerepareerd en geschilderd worden.

Nieuwveld-Schilders

Glasschade

Een gesneuvelde ruit door inbraak, een ongeluk of storm is erg vervelend. Het komt altijd onverwacht en ongelegen. Bij glasschade is het belangrijk dat u snel geholpen wordt. Nieuwveld Schilders reageert snel en adequaat om uw kapotte raam of ruit te herstellen. Indien de glassoort niet voorradig is wordt eerst een noodreperatie gemaakt. We zorgen altijd voor netjes herstel. Voor uw verzekering kunnen we vaak al telefonisch een inschatting maken van het schadebedrag, op basis van de door u opgenomen maten.

   Raam gesneuveld? Neem contact met ons op

Nieuwveld-Schilders

Beglazing vervangen

U wilt uw woning of bedrijfspand verduurzamen. Het vervangen van de beglazing is vrijwel altijd de eerste stap. Isolatieglas of warmtewerend glas kan vaak zonder ingrijpende ingrepen in de bestaande kozijnen gemonteerd worden. Het is een goede investering die zichzelf snel terugverdient. Ook het oudere dubbelglas wordt tegenwoordig vaak vervangen voor HR++ of triple glas voor betere warmte- en geluidsisolatie. Vakkundig advies is belangrijk voor het beste resultaat. Nieuwveld Schilders adviseert, zorgt voor een heldere kostenopgave, monteert en zorgt voor nette afwerking.

   Nieuw glas in uw woning? Maak een afspraak

Nieuwveld-Schilders

Nieuwbouw beglazing

Het plaatsen van het glas in nieuwbouw is een mooi moment. De woning of het bedrijfspand wordt zo wind- en waterdicht en er kan met de afwerking gestart worden. Nieuwveld Schilders heeft voldoende capaciteit in huis voor het beglazen en schilderen van nieuwbouwprojecten. Veel aannemers vinden het prettig om daarvoor één aanspreekpunt te hebben. Bij voorkeur zijn we al vanaf de bouwplannen betrokken om effectief in te kunnen plannen. We leveren altijd een uitstekende kwaliteit waarbij we rekening houden met alle normen die voor de nieuwbouw zijn gesteld.

  Vraag naar onze werkwijze

Nieuwveld-Schilders

Isolerend en warmtewerend glas

Isolerend in de winter en warmtewerend in de zomer: naast gevel- en dakisolatie zorgt het juiste glas voor een comfortabel binnenklimaat. Beglazing neemt vaak een groot deel van het geveloppervlak in. Het is daarom belangrijk om uzelf goed te laten informeren over de juiste glassoort. Als erkend glaszetter is de kennis en ervaring van Nieuwveld Schilders altijd actueel. We adviseren, leveren en monteren alle soorten beglazing voor nieuwbouw en voor het verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen.

   Erkende adviseur voor glas? Maak een afspraak

Nieuwveld Schilders B.V.

Tussenlanen 44a

2861 CE Bergambacht

Info

KvK-nr. 24380145

BTW-nr. 814723329B01

OnderhoudNL Garantie logo