Binnen en buiten schilderwerk

Schilderwerk is onze specialiteit! Zowel binnen als buiten schilderen we dagelijks aan mooie opdrachten. Van kozijnen tot muren en plafonds, van nieuwbouw tot onderhoudsschilderwerk en indien nodig met houtrotreparaties. Voor particulieren, voor aannemers, voor bedrijven, voor scholen, voor zorgorganisaties, voor vve's, voor woningcorporaties en voor de overheid. Onze ervaren schilders zijn veelzijdig en vakbekwaam, ze beheersen alle moderne technieken en materialen. Maar voordat zij aan de slag gaan maken we vaak eerst een plan met een begroting. Of het gaat om een kleine of grote opdracht, we zorgen altijd voor duidelijkheid en vooraf afgestemde verwachtingen. Schilderwerk zonder verrassingen noemen we dat!

Nieuwveld-Schilders

Particulier schilderwerk

Kwalitief hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk is onmisbaar voor uw woning of appartement. Het geeft een goede bescherming en zorgt voor een langere levensduur van onder andere uw houtwerk. Eerlijk en goed advies, een plan van aanpak en een heldere begroting staan aan de basis van elk schilderwerk van Nieuwveld Schilders. Onze ervaren vakmensen zorgen er altijd voor dat overlast tot een minimum wordt beperkt en dat de werkzaamheden soepel verlopen. Met een onderhoudsplan bieden we complete ontzorging en blijft het buitenschilderwerk altijd in topconditie.

   Schilderwerk aan uw woning of appartement nodig?

Nieuwveld-Schilders

Nieuwbouw schilderwerk

Al vanaf de nieuwbouwbouwplannen is Nieuwveld Schilders er graag bij betrokken. Welke verfsystemen kunnen worden toegepast, wat is de vochtigheidsgraad en welke laagdikten moeten worden aangebracht? Als goede nieuwbouwschilder zorgen wij voor een langdurige eerste beschermlaag. We hebben voldoende capaciteit voor grote projecten maar bieden ook onze meerwaarde bij een enkele nieuwbouwwoning. Gebruik van duurzame materialen en een effectieve werkwijze staan bij ons hoog in het vaandel. Ook voor een onderhoudsplan en beglazing kunt u bij ons terecht.

   Goede nieuwbouwschilder? Neem contact met ons op

Nieuwveld-Schilders

Zakelijk schilderwerk

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Goed schilderwerk levert daaraan een belangrijke bijdrage. Ook biedt duurzaam schilderwerk bescherming en het voorkomt reparatiewerk. Voor schilderwerk, reparatiewerk, behangwerk en beglazing: Nieuwveld Schilders is het aanspreekpunt waar u op kan rekenen. We ontzorgen graag en besparen u tijd en kosten. Van eenmalige opdrachten tot een compleet onderhoudsplan, vooraf worden heldere afspraken gemaakt met een concrete begroting. Heeft u een showroom of een winkel? Vraag dan eens naar decoratief schilderwerk, we bieden altijd inspiratie!

  Bedrijfspand opfrissen? Maak een afspraak

Nieuwveld-Schilders

Hout- en muurreparatie

Houtrot is de belangrijkste oorzaak van vocht- en tochtproblemen bij kozijnen en andere houten onderdelen. De oorzaak is vaak slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk. Schade aan muren zorgt ook voor vochtproblemen. Na een goede inspectie en de vastgestelde problemen kan Nieuwveld Schilders deze in de meeste gevallen verhelpen zonder dat vervanging nodig is. We zorgen voor onzichtbare reparaties die als nieuw blijven, mits natuurlijk regelmatig onderhouden. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn, dan kunnen wij ook voor complete vervanging zorgen.

   Vraag een inspectie aan

Nieuwveld-Schilders

Sauswerk

Het sauzen van wanden en plafonds is echt vakwerk. Bestaande en nieuwe wanden en plafonds worden vaak afgewerkt in een lichte kleur, maar kleurwanden maken de ruimte meer eigentijds. Elke situatie is anders, we zorgen altijd voor maatwerk oplossingen waarbij een keurige werkwijze en uw wensen voorop staan. Wanneer er sprake is van inrichting dekken we de meubels en vloeren af bij de aanvang. Als de ondergrond blanco is zoals bij nieuw stucwerk bereiden we deze voor zodat de verfopname niet te hoog is. Zo kunnen we effectief werken en onze tarieven scherp houden.

   Wanden en plafonds aanpakken? Maak een afspraak

Nieuwveld-Schilders

Spuitwerk

Het spuiten van objecten die lastig met de kwast of roller te schilderen zijn is een prima alternatief. Het gaat snel en het geeft een perfect eindresultaat. Spuitwerk is steeds breder inzetbaar met nieuwe kleuren, materialen en technieken. Nieuwveld Schilders adviseert u graag over de toepassing. Voorbeelden zijn radiatoren, airco's, trappen, hekken, profielen en keukenkastjes. Tegenwoordig wordt ook steeds meer gekozen voor het spuiten van muren en plafonds. Deze verfwijze werkt het meest effectief wanneer ruimtes compleet leeg zijn. Dat heeft ook prijstechnisch een gunstig effect.

   Schilderwerk aan uw woning of appartement nodig?

Nieuwveld-Schilders

Onderhoudsplan

Een onderhoudsplan voor het schilderwerk draagt bij aan een blijvend nette uitstraling en waardebehoud van uw woning of bedrijfspand. Hiermee wordt achterstallig schilderonderhoud voorkomen, dat vaak leidt tot hoge herstel- of reparatiekosten. Nieuwveld Schilders komt graag bij u langs voor een vrijblijvende opname. Op basis van goede afspraken nemen wij dan de zorg voor het onderhoud uit uw handen. Wij monitoren het schilderwerk en zorgen dat het in topconditie blijft. U heeft totaal geen omkijken meer naar uw schilderwerk!

   Geen omkijken meer naar uw schilderwerk?

Nieuwveld Schilders B.V.

Tussenlanen 44a

2861 CE Bergambacht

Info

KvK-nr. 24380145

BTW-nr. 814723329B01

OnderhoudNL Garantie logo