Vakwerk sinds 1969

De schilders van Nieuwveld maken al ruim 50 jaar het verschil. Daarmee raken we meteen de kern van ons bedrijf: we zijn trots op onze vaste medewerkers. De meesten zijn al jarenlang bij ons in dienst. We doen er alles aan om ze dagelijks met veel plezier aan mooie opdrachten te laten werken. Om hun vakkennis en vaardigheden op hoog niveau te houden nemen ze regelmatig deel aan opleidingen en cursussen. De open en heldere communicatie met onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor de communicatie met onze opdrachtgevers. Met velen hebben een goede relatie opgebouwd en werken we al jarenlang samen.

Nieuwveld Schilders is een echt familiebedrijf dat onder leiding staat van Remond Nieuwveld. In 1969 heeft zijn vader Cobert Nieuwveld de basis voor het huidige all-round schildersbedrijf gelegd. Hij nam destijds de verfspeciaalzaak met schildersbedrijf over van Driekus Bezemer.

Het zwaartepunt van de activiteiten verschoof in de loop van de tijd meer naar het schilderswerk. De portfolio breidde zich gestaag uit en naast het vele particuliere werk werden ook grotere opdrachten aangenomen voor aannemers, gemeenten, VvE's en woningbouwverenigingen. In 1978 verhuisde het bedrijf en de familie van de Hoofdstraat naar een ruimere bedrijfslocatie met woonhuis aan de Tussenlanen in Bergambacht. Nieuwveld Schilders is daar nog steeds gevestigd.

Door het steevast leveren van kwaliteitswerk, goede service en betrouwbaarheid kon het bedrijf verder groeien. Naast het reguliere schilderwerk werden ook glaswerk, behangwerk en planmatig onderhoudswerk in het dienstenpakket opgenomen. In 2000 trad Remond toe in het schildersbedrijf dat destijds negen vaste schilders in dienst had.

Het werkgebied werd sinds die tijd verder vergroot, materialen en technieken zijn verbeterd en ons bedrijf werd steeds professioneler. Maar de focus van Nieuwveld Schilders ligt nog steeds op goed georganiseerd samenwerken en tevreden opdrachtgevers.

In de toekomst willen we deze lijn voortzetten met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in de branche, onder andere op het gebied van veiligheid en milieu. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd, het materieel wordt jaarlijks gekeurd en er wordt uiterst verantwoord omgegaan met verfresten en ander afval.

 

Nieuwveld Schilders B.V.

Tussenlanen 44a

2861 CE Bergambacht

Info

KvK-nr. 24380145

BTW-nr. 814723329B01

OnderhoudNL Garantie logo