Professionele wandafwerking

Wandafwerking bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer en uitstraling van een ruimte. Er zijn vele mogelijkheden waarover Nieuwveld Schilders graag adviseert. Heeft de afwerking een decoratief doel of gaat het vooral om functionaliteit? Wat doet de wandafwerking met de akoestiek van een ruimte? En natuurlijk spelen uw persoonlijke wensen en voorkeur een grote rol. Kiest u voor glad sauswerk, glasvlies glad of met een motief / structuur, of traditioneel behang; het is allemaal mogelijk. Behang blijft populair en toepasbaar in duizenden kleuren en dessins. Behang blijft populair en is toepasbaar in duizenden kleuren en dessins. Zelfs een eigen foto afdrukken op behang is mogelijk. Nieuwveld Schilders zorgt in alle gevallen voor professionele verwerking zodat u er jaren van kan genieten.

Nieuwveld-Schilders

Glasvlies behang

Duurzaam en oersterk: een uitstekende basis voor jarenlang plezier. Glasvliesbehang is niet voor niets een veel gekozen wandbekleding in kantoren. Maar ook in woningen wordt deze wandbekleding toegepast. De geweven structuur kan in verschillende decoratieve persingen of geheel glad worden aangebracht en het is in elke gewenste kleuren overschilderbaar. Kortom, naast de praktische voordelen zijn er genoeg decoratieve mogelijkheden met glasvliesbehang! Vanzelfsprekend is Nieuwveld Schilders zeer bedreven in het professioneel aanbrengen (en verwijderen) van glasvliesbehang.

   Neem contact met ons op en laat u adviseren

Nieuwveld-Schilders

Behangwerk

Behang is een ideaal materiaal om wanden snel en sfeervol te bekleden. Er is keuze uit duizenden stucturen, motieven en prints in vele kleuren, nuances en variaties. Nieuwveld Schilders is expert in het aanbrengen van alle soorten behang. Voor een goed resultaat maken we de wand voorafgaand aan het behangen glad en strak. Eventueel aanwezige oude behanglagen worden verwijderd en mogelijke scheuren en gaten worden gevuld. Onze vakmensen zorgen vervolgens voor het precies aanbrengen van de mooiste patronen en motieven. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

   Behangwerk? Maak een afspraak

Nieuwveld-Schilders

Sauswerk

Het sauzen van wanden en plafonds is echt vakwerk. Bestaande en nieuwe wanden en plafonds worden vaak afgewerkt in een lichte kleur, maar kleurwanden maken de ruimte meer eigentijds. Elke situatie is anders, we zorgen altijd voor maatwerk oplossingen waarbij een keurige werkwijze en uw wensen voorop staan. Wanneer er sprake is van inrichting dekken we de meubels en vloeren af bij de aanvang. Als de ondergrond blanco is zoals bij nieuw stucwerk bereiden we deze voor zodat de verfopname niet te hoog is. Zo kunnen we effectief werken en onze tarieven scherp houden.

  Vraag een maatwerk offerte aan

Nieuwveld-Schilders

Muurreparatie

Bij scheurvorming of bij schade door vochtproblemen is vakkundige muureparatie vereist. Nieuwveld Schilders beheerst de techniek om scheuren, gaten of andere schades op een duurzame manier te herstellen met de juiste materialen. Indien de muur reeds is voorzien van bekleding zorgen we voor een passende oplossing en wordt indien mogelijk herstelwerk toegepast. Lukt dat niet dan wordt de complete wand opnieuw afgewerkt om bijvoorbeeld kleurverschil te voorkomen. In alle gevallen zorgen we voor duidelijke afspraken naar aanleiding van een inspectie.

   Muur laten inspecteren op schade? Maak een afspraak

Nieuwveld Schilders B.V.

Tussenlanen 44a

2861 CE Bergambacht

Info

KvK-nr. 24380145

BTW-nr. 814723329B01

OnderhoudNL Garantie logo