Activiteiten

 Onze werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van:

  • schilderwerkzaamheden
  • glaswerkzaamheden
  • behangwerkzaamheden
  • pleisterwerkzaamheden (spachtelputz e.d.)
  • spuitwerkzaamheden
  • houtrot herstel
  • reinigingswerkzaamheden
  • zonwering
Onze medewerkers maken het op de werkvloer
Het werk dat we doen, heeft alles te maken met materialen en technieken. Maar het heeft vooral te maken met medewerkers, die hun expertise en kennis inzetten om tot een maximaal resultaat te komen. Om de vakkennis en vaardigheden op een hoog niveau te houden, nemen onze medewerkers geregeld deel aan cursussen waar de allerlaatste technieken en werkwijzen worden bijgebracht.
Waar u als opdrachtgever gebruik van kunt maken.
Daarnaast kunt u onze medewerkers herkennen aan moderne en uniforme bedrijfskleding.

Veiligheid, Arbouw en milieu
Het uitgangspunt van iedere opdracht is dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Om dit te realiseren zijn er door ons bedrijf en daarnaast de overheid wetten en regels opgesteld, hierbij valt te denken aan de Arbowetgeving, maar veiligheid en milieu zijn daarnaast zeer belangrijke aspecten.
Wij zullen ervoor zorgdragen dat de werkzaamheden op zoín veilig mogelijke manier worden uitgevoerd. Om dit te realiseren zijn onze medewerkers o.a. in het bezit van het VCA-diploma en dragen zij veiligheidsschoenen.
De klimmaterialen en het elektrisch gereedschap wordt jaarlijks volgens de richtlijnen gekeurd, waardoor er een veilige basis ontstaat waar vanuit de werkzaamheden kunnen plaatsvinden.
Om het milieu niet extra te belasten worden de verfresten en het afval zo milieu vriendelijk mogelijk afgevoerd en verwerkt. 
 

Schilderwerk:
Onze voornaamste activiteit is het uitvoeren van schilderwerk, in de breedste zin van het woord, van onderhoudsschilderwerk tot utiliteitsbouw tot houtrotreparaties, het is allemaal bij ons mogelijk. Door de veelzijdigheid en vakbekwaamheid van onze medewerkers kunnen wij dit alles uitvoeren volgens de allerlaatste technieken. Daarnaast is het mogelijk om door ons een meerjarenbegroting op te laten stellen zodat uw woning, bedrijfspand, kantoorruimte e.d. in de vooraf gestelde periode tiptop in conditie blijft tegen een vastgesteld bedrag.

 

Wandafwerking
Voor wanden zijn er op dit moment vele materialen toepasbaar. Vooral afwerking met bijvoorbeeld sponstechniek of wikkeltechniek staan tegenwoordig erg in de belangstelling. Daarnaast zijn er ook meerkleurige spuitmaterialen voorhanden van zeer grof tot zeer fijn. Natuurlijk zijn wij ook specialisten in het aanbrengen van traditionele behangsoorten, denkend aan weefsels textiel, vinyl, maar ook de nieuwste glasvliessoorten passen wij veel toe.
Glaswerk/beglazing
Als erkend glaszetter leveren en plaatsen wij;
enkel-floatglas, blank glas, gekleurd glas, figuurglas, draadglas, isolatieglas, voorzetramen, gelaagd glas, gehard glas, spiegels, glazen deuren en glas in lood.

Vloercoatings en gietvloeren
Wij kunnen voor u de mooiste vloercoatings of gietvloeren aanbrengen.
Hierdoor heeft u geen last meer van stoffige vloeren of trappen in schuren, garages of magazijnen.
Ook zijn deze producten zeer kleurrijk en hygiŽnisch voor entreehallen, bedrijfskantines en productieruimtes e.d.