Nieuwveld Schilders in Bergambacht

Het uitbesteden van schilderwerk en onderhoud is vooral een kwestie van vertrouwen
Uw huis, woning, bedrijfspand, kantoorruimte e.d. is een vertrouwde omgeving en uw kostbaarste bezit. Deze omgeving wilt u uiteraard laten schilderen/onderhouden door een bedrijf die vakbekwame medewerkers in dienst heeft, waar u op kunt vertrouwen, dat de door u verleende opdracht naar tevredenheid zal worden uitgevoerd.

Wij houden van een open en heldere communicatie met onze relaties en medewerkers. Er is dagelijks persoonlijk contact met de medewerkers waardoor eventuele wijzigingen vlot doorgevoerd kunnen worden.
Wij hebben verschillende opdrachtgevers; gemeentes, particulieren, aannemers, instellingen, verenigingen van eigenaren en woningbouwvereniging, met velen hebben wij al een jarenlange relatie opgebouwd.

Onze gegevens zijn als volgt:
Nieuwveld Schilders B.V.
Tussenlanen 44a
2861 CE  Bergambacht
Tel.   : 0182-351924
Fax   : 0182-353416
E-mail: info@nieuwveld.eu

Veertig jaar vakwerk met de kwast (2009)

Het veertigjarige feestje van Nieuwveld Schilders ging nogal geruisloos aan Bergambacht en omstreken voorbij. De reden: druk.

Nu het hoogseizoen is geluwd, borrelen er bij directeur Remond Nieuwveld (34) langzaamaan plannetjes op: vrienden en (zakelijke) relaties kunnen in de eerste helft van komend jaar een uitnodiging verwachten om alsnog het glas te heffen op de vier kruisjes die achter het familiebedrijf staan.

Bij de familie Nieuwveld moeten de gedachten dit jaar vaak zijn afgedwaald naar 1969. Dat is het jaar waarin de 64-jarige Cobert Nieuwveld, vader van Remond en nog zeer actief in het schildersbedrijf, in de Hoofdstraat in Bergambacht de schilderszaak overnam van de kinderloze Driekus Bezemer. Cobert Nieuwveld runde het schildersbedrijf en de verfspeciaalzaak negen jaar. In 1978 kochten hij en zijn vrouw Bernardina een woning aan de Tussenlanen. Het accent verschoof van lieverlee van particulieren naar grotere marktpartijen als aannemers, gemeenten, VVE’s en woningbouwverenigingen.

In 2000 kwam zoon Remond in de zaak. Het sterk uitgedijde schildersbedrijf, dat ook glaszetwerk biedt, heeft intussen negen man op de loonlijst staan.
Volgens Remond en zijn vader is het succes te danken aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid. In de bouwwereld is het vaak ook een kwestie van gunnen. Cobert: “Soms komen we in Zeeland. Onderweg passeren we soms tientallen andere schildersbedrijven. Waarom wij worden gevraagd? Omdat de aannemer die in Zeeland bouwt, eerder met ons zaken heeft gedaan en er bij ons van op aan kan dat we keurige kwaliteit op tijd leveren.”
Een onderhoudsklus aan de woning is door ingrepen van de overheid goedkoper geworden, benadrukt Remond. Huiseigenaren kunnen subsidie aanvragen voor het plaatsen van isolerend dubbel glas. Bovendien geldt het aantrekkelijke BTW-tarief van zes procent nu al bij het opschilderen van woningen ouder dan twee jaar. Voorheen was dat vijftien jaar.